NDP’er Astrid Belliot gaat VHP ondersteunen

Gepubliceerd op:

Bron: Suriname Herald

Lees voor mij

Astrid Belliot van de NDP zegt dat de ideologie en idealen van de NDP nauwelijks meer te herkennen zijn, daarom gaat ze nu de Orange Movement ondersteunen.

“Als een van de stonfutu’s van de Nationale Democratie Partij (NDP) laat het mij geen keus, gegeven het volksonvriendelijk beleid, gevoerd in de achter ons liggende jaren, het besluit te nemen de partij gedag te zeggen. De ideologie en de idealen, op basis waarvan op onbaatzuchtige wijze ondersteuning werd gegeven aan de NDP, zijn nauwelijks meer te herkennen”, zegt Belliot.

Op verschillende momenten is volgens Belliot op zeer kritische wijze hierover gewag gemaakt, in de hoop dat men zou inzien, dat het pad welke men opging niet eentje was welke dit land en zijn inwoners ten goede zou komen. Het is bijzonder pijnlijk te moeten ervaren dat het gros van samenleving letterlijk tot de bedelstaf is gedegradeerd. Dit, gegeven het funeste financieel-economische beleid, zegt Belliot.

Het is volgens haar gebleken dat de huidige regeerders absoluut niet in staat zijn dit land te kunnen leiden. Om te voorkomen dat het herstel onoverkomelijk is, moet hier drastisch verandering c.q. verbetering in worden gebracht.

“Na goed overleg met mijn familie, vrienden maar ook kennissen, die eveneens door mijn overtuigingskracht, ook voor vorengenoemde partij, de NDP, hadden gestemd, is het besluit genomen om thans de VHP, de Orange Movement, onder leiding van Chan Santokhi, te ondersteunen. Makakandra w’o set én kon”, aldus Belliot.

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Meer nieuws van vandaag (-2)

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait