Eén dode bij verkeersongeval Kwattaweg

Shoeket logo

Bron: De Ware Tijd

14 Mei 2020 16:07

Voor mij lezen

PARAMARIBO - Berroa Medina, een 29-jarige Dominicaan, is in de nacht van woensdag op donderdag overleden. Hij was kort daarvoor betrokken bij een verkeersongeval op de kruising van de Kwattaweg en Ramdasstraat. Hij werd met drie andere inzittenden zwaargewond naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo afgevoerd.

Het voertuig met de vier Dominicanen reed over de Kwattaweg, komende vanuit de Van Idsingastraat. De bestuurder haalde zijn voorrijder in en kwam daarna terug op de eigen rijhelft. Daarbij moet de bestuurder waarschijnlijk de controle over het stuur hebben verloren. De wagen kwam tot stilstand tegen een schutting.

Eén van de inzittenden raakte bekneld en werd - vóór de komst van de brandweer -  door omstanders bevrijd uit zijn benarde positie. Onderweg naar het AZP gaf Medina de geest in de ambulance. De drie andere landgenoten worden met zware letsels verpleegd in het ziekenhuis.

De Ware Tijd verneemt dat de twee mannen en twee vrouwen van een nachtclub uit Paramaribo-Noord kwamen, waar ze flink wat alcohol hebben geconsumeerd. Bij aanvang van de lockdown besloten ze naar huis te gaan. De bestuurder zou met hoge snelheid over de weg hebben gereden. Onduidelijk is wie van de vier het voertuig bestuurde. Geen van de inzittenden had een rijbewijs op zich. De politie van Munder is belast met het onderzoek.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel