Vriend en vriendin bekennen moord op Jeetindra Sohan

Shoeket logo

Bron: Suriname Herald

28 April 2020 18:10

Voor mij lezen

Sarafina M. (20) alias ‘Sara’ en haar vriend Franky J. (21) hebben bekend betrokken te zijn geweest bij het om het leven brengen van Jeetindra Sohan (48), wiens lijk op zaterdagochtend 25 april vanuit een auto geduwd was op de rijbaan in de Magnesiumstraat.

Sarafina is maandag aangehouden door rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten. Franky was eerder aangehouden en opgesloten. De twee hebben bekend dat zij samen het strafbare feit hebben gepleegd.

Het slachtoffer Sohan, die in zijn vrije tijd taxi reed, werd door Sarafina gebeld om een taxirit te rijden. Zijn telefoonnummer kreeg zij van Franky. Volgens afspraak werd zij opgehaald door het slachtoffer waarna zij hem dirigeerde naar een andere locatie alwaar Franky werd opgehaald. In de auto werd Sohan ettelijke keren door Franky gestoken met een mes en wel zodanig dat hij doodging.

Vervolgens reden zij met de auto van het slachtoffer de Magnesiumstraat in alwaar zijn lijk uit de auto werd geduwd de rijbaan op. Vervolgens reden Sarafina en Franky weg met de auto van Sohan. Het motief voor het plegen van de criminele daad is nog niet helemaal duidelijk voor de politie.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel