VIDEO: Gefilmde rovers binnen enkele uren aangehouden

Shoeket logo

Bron: Waterkant

25 April 2020 09:54

Voor mij lezen

Deze beelden van een roofoverval op een 46-jarige vrouw aan de Sitalweg in Suriname, werden afgelopen donderdag met een bewakingscamera vastgelegd en zijn hieronder te zien. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het slachtoffer met een groot geldbedrag net van de bank kwam en vermoedelijk door de rovers gevolgd zou zijn.

Op de camerabeelden is te zien dat de vrouw uit een auto voor een inrit uitstapt, de poort open maakt en naar binnen loopt. Vrijwel meteen stopt een zwarte auto voor de inrit, waaruit twee mannen stapten. De vrouw kijkt op en lijkt niet echt door te hebben wat er aan de hand is.

Een van de mannen, die een vuistvuurwapen in zijn hand heeft, rent het terrein op en pakt een tas uit de handen van de vrouw die zo goed als verstijfd blijft staan. Ook de tweede dader stapt uit de auto en bedreigt de vrouw met een voorwerp in z’n hand. Daarna rennen de twee terug naar de auto en gaan er vandoor.

Uren nadat het duo de roofoverval had gepleegd hield een gespecialiseerde eenheid van de politie hen aan, meldt de Surinaamse krant De Ware Tijd (dWT). Het zou volgens dWT gaan om Guillermo A. (31) en Fabian M. (34)

De beelden van de werden flink gedeeld op sociale media en zijn hieronder te zien op ons Instagram account:


- Advertentie -
Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel