Vier mannen opgesloten voor openlijke geweldpleging

Shoeket logo

Bron: Suriname Herald

24 April 2020 22:32

Voor mij lezen

Een man heeft bij de politie van Jarikaba aangifte gedaan van openlijke geweldpleging tegen vijf mannen. Volgens zijn verklaring stapte hij een winkel binnen, waar vijf mannen aan het borrelen waren. Twee van ze stonden met bloot bovenlijf voor de winkel.

De aangever wees het duo terecht om hun bovenkleding aan te doen en zo te helpen voorkomen dat zij het coronavirus zouden oplopen. De ene man gaf gehoor aan zijn advies, terwijl de andere man tekeer begon te gaan tegen de aangever.

Op een gegeven moment stapte de 9-jarige zoon van de aangever de winkel binnen en de man, die tekeer ging, zei aan het jongetje dat die zijn geslachtsdeel moest zuigen. De aangever werd zo boos, dat hij die man een klap toebracht in het gezicht. De man zijn borrelvrienden schoten hem te hulp en vielen de aangever massaal aan.

Alle handelingen zijn vastgelegd door een beveiligingscamera. Andere klanten kwamen tussen de vechtende partijen. Vier van de borrelende mannen bleken naderhand de 47-jarige Dewperkash T., de 29-jarige Wiren T., de 22-jarige Nawin J. en 19-jarige Anand S. te zijn. Na deze groepsmishandeling stapten de vechtersbazen in een auto en reden weg.

Vier van de mannen die eind maart het feit hebben gepleegd, zijn zondag door de politie van Jarikaba aangehouden voor openlijke geweldpleging. De aangever, die als verdachte van mishandeling was opgebracht, is na overleg met het Openbaar Ministerie, na verhoor, heengezonden door de politie. De vier andere verdachten zijn voor openlijke geweldpleging in verzekering gesteld, terwijl de vijfde verdachte wordt opgespoord.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel