Ressortscoördinator Parmessar: “Ressorten hebben zichzelf ontwikkeld”

Ressortscoördinator Rabin Parmessar. Foto: NDP
Shoeket logo

Bron: Suriname Herald

24 April 2020 12:01

Voor mij lezen

Ressortscoördinator Rabin Parmessar zegt dat de ressorten Weg naar Zee, Welgelegen en Livorno zich de afgelopen periode hebben ontwikkeld in zelfstandige ressorten en hebben gedemonstreerd het zelf te kunnen aanpakken.

De drijfkracht die ontwikkeld is in deze ressorten manifesteert zich in het realiseren van een aantal activiteiten en projecten. De NDP’ers hebben het credo “Yes we can do the job” heel goed begrepen, zegt Parmessar. “Met de ressortvoorzitters heb ik haast elke dag overleg en hun betrokkenheid in het nemen van besluiten staat hoog op de agenda.”

Parmessar wil met deze aanpak demonstreren dat leiderschap en het coördineren van ressorten een samenspel is, waarbij centraal staat een stukje organisatie en het boeken van succes. Er is volgens Parmessar bewust gekozen voor deze aanpak. Zo kan de participatiegraad van de NDP’ers in deze gebieden gemeten worden en kan nagegaan worden als zij in staat zijn leiding te geven.

De structuren zijn eveneens geëvalueerd en waar nodig bijgesteld. De ontwikkeling is zichtbaar en daardoor zijn ook de voordrachten om deel te nemen als kandidaat aan de algemene vrije en geheime verkiezingen ook met algemene stemmen goedgekeurd door de ressortstructuren.

“Wij zijn er nog lang niet. De NDP is geen partij die alleen werkt tijdens en voor de verkiezingen, maar jaar in en jaar uit, ook als zij niet in de regering zit. Wij werken en bewegen tussen het volk.”

De NDP heeft volgens Parmessar in deze ressorten weer vertrouwen gewonnen van de bevolking en het leven weer aangenaam gemaakt voor de bewoners. “Wij willen doorgaan en willen nog meer realiseren voor deze gebieden. Daarom wachten wij niet op de overheid. Waar nodig worden bewoners die het kunnen missen ingeschakeld om in hun eigen omgeving een bijdrage te leveren. Uiteindelijk gaat het ook om hun eigen gebied, dat tot verdere ontwikkeling moet worden gebracht.”

“Ik dank daarom elk individu die mij de afgelopen periode enorm heeft ondersteund om te komen waar wij nu zijn met de NDP in deze voor ons zeer belangrijke ressorten. Zonder jullie onuitputtelijke liefde en steun zouden wij deze job niet kunnen uitvoeren”, aldus Parmessar.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel