30-jarige motorfietser omgekomen in het verkeer

Shoeket logo

Bron: Suriname Herald

23 April 2020 18:18

Voor mij lezen

De 30-jarige motorfietser Lorenzo Veldkamp is gistermiddag overleden na een aanrijding met een personenauto op de Zwartenhovenbrugstraat. Na de melding van het ongeval heeft de politie van het bureau Centrum de locatie aangedaan voor onderzoek. Op de plek werd de motorfietser met zware verwondingen op het wegdek aangetroffen, meldt de afdeling Public Relations van de politie.

Een ambulance werd ingeschakeld. Veldkamp was echter al overleden. Uit het voorlopig politieonderzoek is naar voren gekomen, dat de automobiliste en de motorfietser Veldkamp, vanuit tegenovergestelde richting, over de Zwartenhovenbrugstraat reden. De autobestuurster kwam vanuit de richting van de Keizerstraat en Veldkamp kwam vanuit de richting van de Burenstraat.

Uit camerabeelden van het Command Center is te zien, dat de autobestuurster ter hoogte van het Neumanpad een manoeuvre naar rechts maakt en haar auto tot stilstand brengt om het recht doorgaande verkeer niet te doorkruisen.

De beelden laten verder zien dat Veldkamp manoeuvrerend tussen andere voertuigen vanuit de tegenovergestelde richting kwam. Hij verloor de controle over zijn motorfiets en kwam daarmee op de rijbaan te vallen, waarna hij tegen de auto van de automobiliste aankwam. Veldkamp raakte daarbij zwaar gewond met het gevolg dat hij kort daarna ter plaatse overleed.

Het lijk van de motorfietser is hangende het onderzoek, in opdracht van het Openbaar Ministerie, door de politie in beslag genomen. Deze zaak is voor verder onderzoek door de politie van het bureau Centrum overgedragen aan de Verkeersunit van Paramaribo.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel