Daklozen in Suriname krijgen warme maaltijd en drank

Shoeket logo

Bron: Waterkant

15 April 2020 07:00

Voor mij lezen

Afgelopen maandag heeft de Social Caring Organization Suriname 60 daklozen mogen voorzien van een warme maaltijd en drank. Hoewel de hele wereld het momenteel zwaar te verduren heeft door het COVID-19 virus, moeten wij niet vergeten om onze medemens te dienen zegt de organisatie.

“Na twee instellingen levensmiddelen geschonken te hebben, dachten wij eraan om het nu anders te doen. Omdat er nu minder mensen over straat zijn, hebben de daklozen minder inkomen. De meeste daklozen overleven namelijk met wat ze van de gemeenschap krijgen. Daarom besloten wij om een dagje te koken voor hen.”

De initiatiefnemers hadden gedacht dat de 60 porties toch nog genoeg zou zijn, wat uiteindelijk niet zo bleek te zijn. Er waren veel meer mensen die het nodig hadden. “Bij de waterkant hebben wij een hele grote drukte gehad. Ondanks dat we aangaven dat er 2 meter afstand gehouden moest worden, was men toch dichtbij elkaar. Wij hebben het dus zo snel als mogelijk moeten afronden” zegt een woordvoerder op Facebook. 

Ook bij dit project mogen wij zeggen dat het met succes is afgelopen. De organisatie bedankt een ieder voor zijn/haar wezenlijke bijdrage voor dit project, in het bijzonder de leden die de hele avond op waren voor de voorbereidingen.

- Advertentie -
Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel