Jeangu Macrooy trots op debuut EP

Gepubliceerd op:

Bron: De Ware Tijd

Lees voor mij

PARAMARIBO - De Surinaamse zanger en songwriter is super trots op zijn debuut-EP ‘Brave Enough’ die precies vier jaar geleden werd uitgebracht. “Ik ben nog steeds supertrots op deze plaat. Het markeerde het begin van een zeer mooie en boeiende samenwerking met mijn langdurige producer Perquisite”, benadrukt hij op Facebook.

Er zijn volgens de artiest zoveel deuren geopend door deze plaat. Het grappige is dat hij het gevoel heeft dat dit nog maar het begin is. Macrooys debuut-ep 'Brave Enough' verscheen op 7 april 2016. De eerste single, "Gold", werd goed ontvangen: hij speelde op 19 april 2016 het nummer in de  populaire talkshow De Wereld Draait Door van Nederland en het werd gebruikt in een reclame voor de HBO-serie Game of Thrones.

De Surinaamse singer-songwriter is als stripfiguur te bewonderen in de april-editie van het Nederlandse striptijdschrift StripGlossy. Deze editie staat grotendeels in teken van het Eurovisie Songfestival. StripGlossy brengt onder meer een cowboyverhaal met Macrooy in de hoofdrol.

Bekijk origineel bericht

Nieuwsberichten van vandaag

Meer nieuws van vandaag (25)

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait