Jongen van 14 aangehouden na diefstal fiets en beroving telefoon

Gepubliceerd op:

Bron: Waterkant

Lees voor mij

De politie in Suriname heeft afgelopen dinsdag een 14-jarige jongen aangehouden, die ervan verdacht wordt een fiets te hebben gestolen en betrokken te zijn geweest bij een beroving waarbij een mobiele telefoon werd buitgemaakt. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat er ook twee anderen bij de roof betrokken waren.

Dinsdagmiddag werd er aangifte gedaan van diefstal van een fiets, voor een winkel aan de Nieuwweergevondenweg. Kort daarna deed een winkelierster aangifte van een beroving van een mobiele telefoon, door drie jeugdigen in een winkel aan de Frederikshoopweg.

Daar schoot een klant de winkelierster te hulp en kon één van de verdachten, de 14-jarige jongen, worden aangehouden. De Surinaamse politie werd ingeschakeld en het mobiele toestel werd teruggevonden. Op aanwijzing van de verdachte werd ook de fiets achterhaald.

Vanwege de jeugdige leeftijd van de jongen is hij ondergebracht in het jeugdcellenhuis te Opa Doeli. De andere twee verdachten zijn nog niet aangehouden, maar wel bekend bij de politie. Ze zouden een zwerversbestaan lijden.

De afdeling jeugdzaken is belast met het verder onderzoek.

- Advertentie -

Bekijk origineel bericht

Nieuwsberichten van vandaag

Meer nieuws van vandaag (4)

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait