Politie roept op tot achterwege laten asociaal gedrag

Een politieauto. Foto: KPS
Shoeket logo

Bron: Suriname Herald

5 April 2020 21:03

Voor mij lezen

In navolging van wat er in andere gebieden in Suriname is gebeurd, hebben ook in Moengo personen spijkers dwars onder een zandweg geplaatst, waarover een prowagen reed. Het gevolg hiervan is dat beide voorbanden werden doorboord.

De politie vraagt aan de plaatselijke gemeenschappen om mee te helpen aan het bestrijden van dit asociale- en criminele gedrag. Dit kunnen zij doen door alvast hun afkeuring over dat gedrag kenbaar te maken aan gezinsleden, familieleden, vrienden en kennissen, meldt de afdeling Public Relations.

Bel de politie en geef de straatnaam en de plek door, waar zo’n plank met spijkers is verstopt. Bij het doorgeven van de informatie is het goed om ook te vermelden ter hoogte van welk huisnummer of locatie die plank met spijkers onder het zand verstopt is.

“U mag anoniem bellen naar de plaatselijke politie of op het alarmnummer 115 van de politie Comment Center”, schrijft de Public Relations verder.
Het is in eenieders belang dat de politie beschikt over prowagens die in rijdbare staat verkeren.

Als de banden van de prowagen lek zijn op het moment dat u de politie hard nodig heeft, zullen zij niet snel ter plaatse kunnen komen.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel