VHP en SDU betreuren verlies leven door Covid-19

Gepubliceerd op:

Bron: Starnieuws

Lees voor mij
loadingfoto
previous next


De VHP en de Sociaal Democratische Unie (SDU) betreuren het in afzonderlijke verklaringen dat er een dode is gevallen door Covid-19. Beide partijen condoleren de naaste familie en de samenleving met het verlies van een leven. 

De SDU roept op tot burgerlijke gehoorzaamheid om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Covid-19 heeft zich wereldwijd verspreid. Meer dan een miljoen mensen zijn besmet geraakt waarbij bijkans 60.000 levens te betreuren zijn. Ook Suriname is niet gespaard gebleven en telt nu 10 positief geteste personen. 

De VHP dankt alle specialisten die op het gevaar af om zelf besmet te kunnen worden, hun leven op het spel zetten door dag en nacht klaar te staan voor de patiënten. "Burgers van Suriname, laat deze eerste dode een extra waarschuwing zijn dat wij alle veiligheidsmaatregelen in verband met Covid-19 in acht moeten blijven nemen.

De VHP doet een dringende oproep aan de regering om hoge prioriteit te geven aan de aanschaf van gezondheidsmiddelen alsook meer te investeren in de gezondheidszorg.

Bekijk origineel bericht

Nieuwsberichten van vandaag

Meer nieuws van vandaag (1)

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait