Buitenlandse Zaken gesloten voor Covid-19 schoonmaak

Gepubliceerd op:

Bron: Starnieuws

Lees voor mij
loadingfoto
previous next


Het hoofdkantoor van het ministerie van Buitenlandse Zaken (Buza) is van 25 t/m 27 maart gesloten. Dit besluit is volgens een mededeling van het ministerie genomen ter voorkomen van Covid-19. Door de schoonmaak zijn de deuren tot en met morgen gesloten. 

Het ministerie blijft beschikbaar voor de dienstverlening naar het publiek toe, via email. De fysieke hervatting van cruciale diensten vindt op maandag 30 maart 2020 plaats, deelt Buza in een schrijven aan het personeel mee. 

Enkele personen van Buza zijn in thuisquarantaine. Zij zijn net als enkele andere leden van managementteam Covid-19 in contact gekomen met de Franse ambassadeur Antoine Joly die positief getest is. Buza-directeur Luciano Truideman is ook lid van het managementteam en is in thuisquarantaine. 

Intussen is bekend dat de directeur Nationale Veiligheid, Danielle Veira, ook in huisquarantaine is. Zij heeft meegedeeld het goed te maken en geen symptomen te hebben. Nu zijn 320 personen in quarantaine (onder overheidstoezicht). Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Meer nieuws van vandaag (-2)

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait