Moeder: ‘Baby in ziekenhuis nadat oom vuistslagen op hoofd toebracht’

Gepubliceerd op:

Bron: Waterkant

Lees voor mij

Een moeder van een 7 maanden oude baby in Suriname beweert dat haar oom het kind enkele vuistslagen op het hoofd zou hebben gegeven. De vrouw woonachtig aan de Ramgoelamweg nam vanmorgen contact op met onze redactie en vertelde dat het kind momenteel in het Academisch Ziekenhuis ligt.

De vrouw Stephany S. vertelde dat ze eergisteren de baby vasthield en een woordenwisseling kreeg met haar oom. De zaak zou zijn ge√ɬęscaleerd waarbij de oom begon te stoten en te slaan en dreigde het kind te slaan. Volgens de alleenstaande moeder werd het kind toen geraakt aan het hoofd.

De oom in kwestie zou militair zijn. De vrouw stapte daarom gisteren naar de militaire politie om haar verhaal te doen, maar heeft nog niet gehoord van de autoriteiten. Ook weet ze niet waar de oom op dit moment is.

Het kind is gisteravond opgenomen in het ziekenhuis waar ze wordt onderzocht. De moeder stuurde bovenstaande foto van het kind naar ons. Onze redactie heeft getracht contact te maken met de MP recherche, echter zonder resultaat tot nu toe.

- Advertentie -
https://www.shoeket.com

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait