VIDEO: President Bouterse laat voor het eerst iets van zich horen over ‘coronacrisis’

Shoeket logo

Bron: Waterkant

17 Maart 2020 08:38

Voor mij lezen

De Surinaamse president Bouterse heeft gisteren voor het eerst iets van zich laten horen sinds de coronacrisis. In een video is te zien dat hij de samenleving vanaf het binnenland van Suriname toespreekt. Bouterse zegt dat hij continu in contact en afstemming is met het nationaal management team.

Hij gaf aan dat zijn trip naar het binnenland al tot twee keer toe was afgelast en dat hij daarom perse deze trip wilde doen Zijn vrouw zegt dat de president zijn werkzaamheden in Boven-Suriname afrond om vervolgens terug naar de stad te komen.

De firstlady plaatste onderstaande video online:

De President over het corona-virus

De President is in continu contact en afstemming met het nationaal management team. In Boven-Suriname rondt hij zijn werkzaamheden af of om vervolgens terug naar de stad te komen. Voor hen die de President willen horen over corona, luistert u hier mee.Let u goed op uzelf, neemt u de hygiene regels in acht, begeeft u zich niet zomaar in grote groepen en zorg voor uw vitamines.Voelt u zich grieperig? Bent u in contact geweest met iemand die Covid-19 positief getest is? Of bent u de afgelopen 14 dagen uitlandig geweest? Bel dan de BOG hotline op 178 voor advies. #besafesuriname #wecanfightthistogether

Posted by Ingrid Bouterse – Waldring on Monday, 16 March 2020
- Advertentie -
Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel