Arbeider vanuit zandponton in Surinamerivier terechtgekomen en verdronken

Shoeket logo

Bron: Waterkant

15 Maart 2020 18:40

Voor mij lezen

In de Surinamerivier wordt er op dit moment gezocht naar het lichaam van een 32-jarige man, die vanmorgen rond 05.30u vanuit een zandponton nabij Overbridge te water is geraakt en verdronken. De politie van Paranam kreeg rond 06.15u de melding van het voorval.

Het slachtoffer bevond zich samen met de kapitein en nog een andere manspersoon op de ponton. Alle drie zijn arbeiders van een betonbedrijf en bevonden zich op de ponton in de Surinamerivier voor werkzaamheden.

De kapitein verklaarde tegenover de politie dat hij vanmorgen in zijn slaap rond 05.30u iemand hoorde gillen. Hij stond op samen met de andere arbeider om te kijken wat er aan de hand was. Daarbij zagen zij ongeveer 100m vanuit de punt van de ponton het hoofd van het slachtoffer in het water dat meteen in de diepte verdween.

Volgens de twee arbeiders weten zij niet hoe hun collega in het water terecht is gekomen. Het slachtoffer was volgens hun een alcohol verslaafde, maar had gisteravond niet gedronken. Tegen 23.00u waren zij gaan slapen. Naar zeggen van de kapitein klaagde het slachtoffer wel sedert gistermiddag tot in de avond dat hij weg wilde. Het slachtoffer was pas drie dagen werkzaam met hun op de ponton.

De zoekactie die op touw is gezet heeft tot op het moment van schrijven niets opgeleverd. De Surinaamse politie heeft nog geen officiële informatie vrijgegeven. Later meer.

- Advertentie -
Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel