A.A.V ondersteunt protest

Gepubliceerd op:

Bron: De Ware Tijd

Lees voor mij

PARAMARIBO - Ook de Algemene Aannemers Vereniging (A.A.V) zegt steun toe voor protest demonstratie van maandag. Dit blijkt in een circulaire, die vereniging vrijdag de deur doet uitgaan bestemd voor haar leden.

"De leden die willen ondersteunen de protestactie van maandag 17 februari zijn vrij om naar eigen inzicht hun personeel de ruimte te geven dat te doen ter ondersteuning van de Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB), de VES, de Progressieve Vakcentrale C47 met haar lidbonden de BVL en ALS en de individuele burgers en andere maatschappelijke organisaties", meldt de vereniging.

De A.A.V maakt zich net als vele andere bedrijfsleven organisaties, de vakbeweging, maatschappelijke organisaties en individuele burgers, zich zeer ernstige zorgen over de financieel economische situatie en bijkomend de perikelen rond de Centrale Bank van Suriname.

HEM Suriname N.V. is op maandag gesloten. Dit omdat het overgrote deel van de werknemers van het handelbedrijf hebben aangegeven te willen participeren aan het protest. Het Diakonessenhuis ondersteunt ook de actie. Het personeel van het ziekenhuis krijgt, indien de dienst het toelaat, vrijstelling tussen 9.00-12.00u om de protestactie bij te wonen. 

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Meer nieuws van vandaag (-2)

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait