VHP geeft volledige ondersteuning aan protestmanifestatie

Shoeket logo

Bron: Suriname Herald

14 Februari 2020 19:16

Voor mij lezen

De VHP geeft volledige ondersteuning aan activist Stephano ‘Pakittow’ Biervliet, die heeft aangegeven maandag op het Onafhankelijkheidsplein een protestmanifestatie te houden. Aangezien het gaat om een legitieme en rechtvaardige strijdt, zal de VHP formeel met een afvaardiging onder leiding van Cedric Samson aanwezig zijn. Samson is ook gemachtigd om namens de VHP het woord te voeren.

De VHP is een democratische partij, waarbij de waarde van maatschappelijk initiatief om tegen zaken, die het leven moeilijker en onveiliger maken, actie te ondernemen, te allen tijde ondersteunt.

Met het oog op de aanstaande algemene en regionale verkiezingen is de VHP drukdoende het electoraat te mobiliseren om verandering ten goede te ondersteunen en mogelijk te maken. “Want zo kan het niet door! Het volk van Suriname heeft kenbaar gemaakt in al deze ontmoetingen individueel en collectief dat herstel en verbetering noodzakelijk is”, schrijft partijsecretaris Ganeshkumar Kandhai aan Biervliet.

“Om verdere ondersteuning te verschaffen zullen wij ook de structuren van de partij oproepen om de protestmanifestatie op 17 februari aanstaande bij te wonen”, aldus Kandhai.

Hij wenste de organisatie een succesvolle actie toe, in de hoop dat de zittende regering de grieven goed ter harte zal nemen.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel