NPS steunt protestmanifestatie; regering heeft samenleving totaal ontwricht

Gepubliceerd op:

Bron: Suriname Herald

Lees voor mij

De NPS ondersteunt de protestmanifestatie van maandag. De groene partij heeft steeds kenbaar gemaakt zich niet terug te kunnen vinden in het beleid van de regering-Bouterse. Op diverse gebieden heeft de regering-Bouterse de totale samenleving ontwricht en heeft een goeie toekomst van de Surinamer vernietigd. Daarom heeft de NPS besloten de protestmanifestatie, op verzoek van de activist Stephano ‘Pakittow’ Biervliet, te ondersteunen.

Met het laatste schandaal van het ongeoorloofde gebruik van gelden van ons als burgers bij de Centrale Bank van Suriname, heeft de huidige NDP-regering weer eens bewezen lak te hebben aan wet- en regelgeving binnen onze samenleving.

“Op basis van onze overtuiging dat een halt moet worden toegeroepen aan de handelingen en het beleid van de huidige machthebbers onder leiding van president Desi Bouterse ondersteunt door minister Gillmore Hoefdraad, ondersteunt de NPS elke rechtvaardige strijd voor verbetering van de situatie in ons land.”

De NPS heeft haar haar leden, waar mogelijk, opgeroepen om de protestmanifestatie van aanstaande maandag te ondersteunen.

De NPS hoopt dat het volk onder andere hiermee zal aangeven niet achter het beleid van de NDP-regering te staan, zoals thans wordt uitgevoerd en dat men op 25 mei inderdaad naar de stembus gaat en de juiste keus maakt voor een beter Suriname.

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Meer nieuws van vandaag (-10)

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait