VHP zegt Biervliet alle steun toe voor protestactie

Gepubliceerd op:

Bron: Starnieuws

Lees voor mij
loadingfoto
previous next


De VHP zegt alle steun toe aan activist Stephano Biervliet die het initiatief genomen heeft om een protestmanifestatie te houden maandag. Cedric van Samson is door de VHP gemachtigd om namens de partij het woord te voeren. Om verdere ondersteuning te verschaffen zal de VHP ook de structuren van de partij oproepen om de protestmanifestatie bij te wonen, schrijft partijsecretaris Ganeshkumar Kandhai aan Biervliet. 

Biervliet had de VHP schriftelijk gevraagd de protestactie te ondersteunen. De VHP is een democratische partij, waarbij de waarde van maatschappelijk initiatief om tegen zaken, die het leven moeilijker en onveiliger maken, actie te ondernemen, te allen tijde ondersteunt. Met het oog op de aanstaande algemene en regionale verkiezingen is de VHP druk doende het electoraat te mobiliseren om verandering ten goede te ondersteunen en mogelijk te maken. Want zo kan het niet doorgaan! Het volk van Suriname heeft kenbaar gemaakt in al deze ontmoetingen individueel en collectief dat herstel en verbetering noodzakelijk is, schrijft de VHP.
 
De partij zegt het initiatief van Biervliet te begrijpen en zegt alle steun toezeggen. Aangezien het gaat om een legitieme en rechtvaardige strijdt, zal de VHP ook aanwezig zijn. "Wij wensen u en de organisatie een succesvolle actie toe, in de hoop dat de zittende regering de grieven goed ter harte zal nemen," stelt Kandhai. 

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Meer nieuws van vandaag (-10)

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait