Vrouw en buurman aangehouden voor posten van dozen met drugs

Gepubliceerd op:

Bron: Suriname Herald

Lees voor mij

Ada P. is op zaterdag 1 februari door de afdeling Narcoticabrigade aangehouden voor het posten van twee dozen met drugs. Ook haar buurman, Clifton O. (36) is aangehouden.

De vrouw heeft in de maand juni 2019 en januari van dit jaar dozen ter verzending aangeboden bij één van de postbedrijven in Paramaribo. Tijdens controle door de douanerecherche werden hoeveelheden cocaïne in de dozen aangetroffen en in beslag genomen. De dozen met drugs werden vervolgens overgedragen aan de Narcoticabrigade, die ook belast werd met het verder onderzoeken van deze strafzaak.

Ada werd opgespoord en aangehouden. Daartoe gevraagd verklaarde zij dat zij die twee dozen gepost had in opdracht van haar buurman. Ada werd hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Op maandag 3 februari meldde Clifton O. zich aan op de afdeling Narcoticabrigade. Hij gaf toe dat hij Ada de dozen inhoudende onder andere cocaïne gegeven had om voor hem te posten. Clifton is het afgelopen jaar twee keer aangehouden voor het posten van dozen waarin cocaïne verstopt was. Evenals Ada is Clifton ook in verzekering gesteld voor overtreding van de Wet verdovende middelen.

Bekijk origineel bericht

Nieuwsberichten van vandaag

Meer nieuws van vandaag (-8)

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait