Condor 1 rekent snel af met Condor 2

Shoeket logo

Bron: De Ware Tijd

13 Februari 2020 01:19

Voor mij lezen

PARAMARIBO - Condor 1 heeft in het onderonsje in de vrouwencompetitie van de Surinaamse Volleybalbond snel afgerekend met Condor 2. Het treffen van woensdagavond in de Ismay van Wilgen Sporthal werd in straight sets (25-7, 25-10) beslist.

Meervoudig meest waardevolle speelster Sandrina fungeerde als coach van het eerste team. Haar tweemans Cheryl Brunings was er niet bij. In het eerste team draaiden onder meer de van Yellow Birds-overgekomen Cindy-Jane Vianen en Fara Mahabier naast Alana Carron en Michelle Calor goed mee.

Het tweede team, welke gecoacht werd door Eric Aikman, was duidelijk niet opgewassen tegen de meer ervaren ploeg. Onder meer Noraida Scholsberg, Chantal Rahan en Navisha Joseph deden hun best, maar schoten in haast alle facetten tekort.

"Dit is de consequentie als teams zich terugtrekken. Wij wilden in de eersteklasse uitkomen", liet Aikman optekenen. "Dit is meer een beginnersgroep, die nog alles moet leren." Hunsel: "We zijn bezig met overdracht, maar Cheryl en ik zullen zo nu en dan wel spelen. We hebben in ieder geval een enthousiaste groep."

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel