Vrouwen getuigen over verkrachting in lijnbus

Gepubliceerd op:

Bron: Starnieuws

Lees voor mij
loadingfoto
previous next


Twee vrouwen hebben op de rechtszitting maandag tegenover kantonrechter Maureen Dayala bevestigd dat ze verkracht zijn in de lijnbus die bestuurd werd door Haroen A. De verdachte had dezelfde modus operandi. Hij bracht de vrouwen, elk afzonderlijk, naar een onbewoond gebied in een zijstraat en verkrachtte hen daarna. 

Het eerste slachtoffer vertelde dat ze een rechtstreekse lijnbus vanuit Para naar Paramaribo pakte. Ze was alleen in de bus. Op een gegeven moment merkte ze op dat de buschauffeur een onbekende zijstraat insloeg. Hij bracht haar naar een afgelegen plek, terwijl hij haar beloofd had dat hij naar Paramaribo zou rijden. Ze werd onder bedreiging van een schroevendraaier en schaar verkracht in de bus, terwijl ze menstrueerde. 

Het tweede slachtoffer getuigde dat ze een miskraam heeft gehad na de verkrachting. Ook haar bracht hij naar een afgelegen plek in het bos. Ze verzette zich, maar hij scheurde haar kleren en verkrachtte haar. Na het feit nam hij haar telefoon weg, stootte haar uit de bus en reed weg. Op 17 februari zullen nog twee getuigen gehoord worden in deze strafzaak. 

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Meer nieuws van vandaag (-2)

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait