Ruim SRD 22.000 ingezameld voor Sisa Agi

Gepubliceerd op:

Bron: De Ware Tijd

Lees voor mij

PARAMARIBO - De Give Thanks to Sisa Agi-activiteit die zondag is gehouden te Waka Pasi in de Palmentuin heeft SRD 22.765,25 opgeleverd. Daarnaast is er 230 euro en tweehonderd US dollar ingezameld. Direct na afloop zijn de gelden in bijzijn van Melvin Nagie, zoon van Sisa Agi, geteld.

Het opgehaalde bedrag zal onder meer worden aangewend om de kosten voor haar verblijf in zorgcentrum Libi Makandra te betalen. Staatszender STVS komt daarnaast in met twee maanden huur in het zorgcentrum, terwijl minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling SRD 2.000 schonk, goed voor verblijf van één maand.

De organisatie is dik tevreden. Het bedrag is "boven verwachting", omdat de activiteit binnen een week is gepland. Tevens vond het plaats in de derde week van de maand, een periode waarin de meeste burgers doorgaans al door hun budget heen zijn.

Aan de 'Give Thanks' was er een cook-out gekoppeld met een open podium voor artiesten. De standhouders hebben SRD 250 aan huur betaald. Ook moest er eenvijfde deel van de opbrengst worden afgedragen aan de organisatie. Alle stands hebben veel meer dan het gevraagde bedrag afgestaan.

Het iniatief werd pro Deo ondersteund door de artiesten Jackson Blaai, The Classics, Sukru Tiki, Cyriel & The More Love Band, Enver en OG Sensation, Lemon Band, Prince G en The Acewood Band, True Legend, Effectief, Cry Freedom, Succesband, Emanuel Pinas en voordrachtkunstenares Deflin Abiamofo. Mc Vure, Olu Abena en Pukusjani hebben de dag aanelkaar gepraat.

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Meer nieuws van vandaag (-3)

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait