Vrouw besprenkelt zichzelf met terpentine en steekt zichzelf in brand

Gepubliceerd op:

Bron: Suriname Herald

Lees voor mij

Een 40-jarige vrouw heeft zichzelf zondag besprenkeld met terpentine en zichzelf in brand gestoken. Ze is maandag in het ziekenhuis overleden aan tweede- en derdegraads brandverwondingen.

De politie van het bureau Munder deed na de melding van het ongeval de plek aan. Onderzoek wees uit dat de vrouw en haar echtgenoot zondagmiddag een woordenwisseling kregen in relationele sfeer. De ruzie dreigde uit de hand te lopen en op een moment nam de vrouw een fles met terpentine, waarmee zij zichzelf overgoot en het vuur aanstak.

Toen haar echtgenoot dit zag, schoot hij haar te hulp en probeerde de vlammen met de hand te doven. De man liep brandwonden op aan zijn handen. Per ontboden ambulance werd de vrouw met tweede- en derdegraads verwondingen voor medische hulp afgevoerd naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Zij werd ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting, waar zij op 13 januari overleed.

Haar ontzielde lichaam is na afstemming met het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden. Het dossier wordt opgemaakt en voor verdere afhandeling naar het Openbaar Ministerie verzonden.

Bekijk origineel bericht

Nieuwsberichten van vandaag

Meer nieuws van vandaag (-2)

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait