BOODSCHAP VOOR 2020: Baanwielrenner Jaïr Tjon En Fa

Shoeket logo

Bron: De Ware Tijd

1 Januari 2020 03:47

Voor mij lezen

PARAMARIBO - Baanwielrenner Jaïr Tjon En Fa viert owru yari in switi Sranan. “Ik hoop dat de wensen van iedereen in vervulling zullen gaan”, luidt de simpele nieuwjaarsboodschap van de kersverse sportman en wielrenner van het jaar. Hij drukt zijn landgenoten op het hart keihard te werken om hun wensen te vervullen en nooit op te geven “ook al zijn er tegenslagen”.

2020 wordt voor Tjon En Fa een enerverend jaar met de Olympische Spelen in zicht. De wielrenner heeft als doelstelling om aan het evenement mee te doen. "Ik sta er nu goed voor mij te kwalificeren, maar moet nog twee toernooien afwerken. Indien het gaat zoals mijn afgelopen wedstrijden, dan zal het mogelijk zijn."

De baanwielrenner belooft zijn uiterste best te zullen doen om Suriname op een waardige wijze uit te dragen. Zijn weg naar de top ging de afgelopen vier jaren niet van een leien dakje. Er waren middelen nodig voor zijn verdere ontwikkeling, en het was niet eenvoudig om die te krijgen. Dankzij zijn ouders en sponsoren is het uiteindelijk toch gelukt.

Tjon En Fa hoopt de positieve trend ook in het nieuwe jaar voort te zetten. "Twenty twenty is het jaar van het behalen van successen. 2020 is het jaar waarin mijn dromen zullen uitkomen. Mijn dromen die tien jaar geleden zijn geboren." Alles begint met een visie, met het stellen van doelstellingen voor de korte en lange termijn, zegt de gedreven sportman.

"Ik wil iedereen bedanken, in het bijzonder mijn ouders, sponsoren, coaches, SWU, SOC, supporters, de media en de totale Surinaamse gemeenschap voor hun ondersteuning in welke vorm dan ook. En aan de jeugd wil ik zeggen: blijf geloven in jezelf, geef niet op! Because the future belongs to those who believe in the beauty of their dreams. Lobi!"

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel