Al vier verkeersdoden op oudejaarsdag

Shoeket logo

Bron: De Ware Tijd

31 December 2019 20:20

Voor mij lezen

MOENGO - Op de Oost-Westverbinding ter hoogte van Moengotapoe heeft zich dinsdagmiddag een aanrijding voorgedaan tussen twee Noah-bussen, daarbij hebben een man en een vrouw het leven gelaten. Ook zijn een aantal mensen gewond geraakt. Beide bussen reden taxi op het moment van het ongeval.

Volgens de politie die het geval bevestigt, zijn de slachtoffers passagiers wiens personalia nog niet bekend is. Ook is het nog onbekend om hoeveel gewonden het gaat omdat enkele gewonden per eigen gelegenheid naar Albina zijn afgevoerd om vervolgens de oversteek te doen naar de Franse kant voor verdere medische zorg.

Eerder op de dag liet een vrouw het leven in het verkeer. De vrouw was betrokken bij een aanrijding op de kruising van de Picasso en Amathietstraat in Paramaribo-Noord. Bij die aanrijding kwamen twee voertuigen in botsing waarna beide in de kreek terechtkwamen.

In de vroege ochtend werd de 66-jarige voetganger Sjie Towan in Nickerie aangereden door een bromfiets. De voetganger overleed ter plaatse. Met de dood van de twee passagiers zijn er al vier personen in het verkeer overleden op oudejaarsdag. De verkeersbarometer staat nu op 79.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel