Comedy XL valt in de smaak

Shoeket logo

Bron: De Ware Tijd

29 December 2019 13:35

Voor mij lezen

PARAMARIBO - Elk jaar kijkt het publiek uit naar de Comedy XL, waar verschillende bekende komedianten uit het buitenland een hoofdrol vertolken. Zaterdag was het wederom zo ver en net als voorgaande jaren was het een uitverkochte show. Anthony Nesty Sporthal was bomvol en naar de reacties te oordelen was het een succesvolle show.

De hoofdacts Roué Verveer, Howard Komproe, Murth Mossel en Jandino uit Nederland hebben met een flinke dosis humor de mensen aan het lachen gebracht. Vooral Verveer, Jandino en Komproe. Die waren de uitschieters. Het geheel werd geopend met een lichtshow en   vuurwerkspektakel. Op de beeldschermen aan weerszijde van het podium werden beelden getoond over de schoonheid van Suriname met nadruk op eenheid en saamhoorigheid.

Pres Juriaantje, die de avond in elkaar sprak deed een goede job. Naast presenteren maakte hij ook grapjes tussen, die in de smaak viel bij het goed opgekomend publiek. De theatergroep Sambel Trassie voerde een  een het stuk, getiteld 'A Dyuka Meid nanga a Jampa Boi'. Voor de muziek zorgde de opkomende Dj Randy J,  zoon van Roue Verveer. Jandino sloot af met een kort, maar kachtige optreden.

Comedy XL, die in 2016 door Hardcore Entertainment werd gelanceerd is na een afwezigheid van een jaar weer georganiseerd.

Lees meer in de Ware Tijd  van maandag

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel