Jandino als superster ontvangen

Shoeket logo

Bron: De Ware Tijd

27 December 2019 21:23

Voor mij lezen

PARAMARIBO - De populaire stand-up comedian Jandino werd donderdag bij zijn aankomst in Suriname op de de Johan Adolf Pengel International Airport als een superster ontvangen. Hij is onder politie begeleiding naar zijn hotel vervoerd.

De op Curaçao geboren Jandino is sprakeloos over de behandeling. "Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Ik ben nu voor de achtste keer in Suriname en kom hier niet vandaan, maar elke keer als ik er ben voelt het als thuis komen. Gisteren hebben ze mij als een super super superster laten voelen. Onder politie begeleiding van de airport naar ons hotel. En toen we aankwamen was er heel veel eten. Thanks Roue Verveer en organisatie voor een geweldig ontvangst", schrijft Jandino op Instagram.

Suriname is  volgens de stand-up comedian zonder te overdrijven een van de mooiste plekken op aarde met al hun natuurlijke schoonheden. Jadino treedt op op het comedyspektakel Comedy XL van Hardcore Entertainment dat zaterdag in de Anthony Nesty Sporthal wordt gehouden. Hij staat daar met de andere topkomieken Roué Verveer, Murth Mossel en Howard Komproe uit Nederland.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel