Thaise wint Miss Supranational 2019

Shoeket logo

Bron: De Ware Tijd

7 December 2019 21:11

Voor mij lezen

PARAMARIBO - De 22-jarige Anntonia Porsild van Thailand is vrijdag gekroond tot de nieuwe Miss Supranational. De werd verkiezing voor de elfde keer in Polen gehouden. Op de tweede plaats eindigde Yana Haenisch (22) van Namibië. Nummer drie werd de 24-jarige Jessica Fitriana van Indonesië.

Sri-Dewi Martomamat, Miss Tropical Beauties Suriname 2018, die namens Suriname meedeed, is niet in de prijzen gevallen. "Helaas geen plaatsing in de TOP 25, maar ik genoot van elke seconde op het podium met de naam Suriname in mijn hart. Ik heb nieuwe ervaringen opgedaan, nieuwe vrienden voor het leven gemaakt en de kans gekregen om een hele natie te vertegenwoordigen", meldt ze op haar Facebookpagina.

Anntonia, die half Deens en half Thai is, was een deelnemer van het eerste seizoen van de tv-show 'The Face Thailand' in 2014/15. Ze studeert nu reclame en public relations aan Stamford International University. Aan de elfde editie van de competitie deden vrouwen van over de hele wereld mee. Porsild werd gekroond door de winnaar van vorig jaar, de Puertoricaanse Valeria Vázquez Latorre.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel