Advocaat vraagt koppel voorlopig in vrijheid te stellen

Gepubliceerd op:

Bron: Starnieuws

Lees voor mij
loadingfoto
previous next


Het koppel Rinette S. en Jason S. wordt samen met Sureshkumar B. verdacht van overtreding van de Wet Verdovende Middelen. De verdachten hebben een volmondige bekentenis afgelegd. Rinette S. heeft vier minderjarige kinderen onder wie één met een beperking. De kinderen hebben het nu moeilijk en kunnen niet naar school gaan. Advocaat Hemradj Matawli deed het verzoek tot de voorlopige invrijheidstelling van het koppel. 

Rechter Maureen Dayala heeft de raadsman voorgehouden dat het om een ernstig feit gaat en dat ze niet zomaar mensen in vrijheid kan stellen. Ze wil dat de afdeling jeugdzaken eerst een rapport opmaakt over de kinderen van Rinette S. De verdachte had eerst verklaard dat ze reeds drie keren bolletjes ingeslikt had. Deze verdachte zei daarop dat het de eerste keer was. 

De moeder van de vrouw had verklaard dat de kinderen vaak bij haar bleven, omdat Rinette S. nonchalant zou zijn. Jason S., met wie ze nu een jaar een relatie heeft, was eerder veroordeeld voor verkrachting. Op 16 december zal deze zaak verder behandeld worden. Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Meer nieuws van vandaag (-12)

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait