RBTP houdt drie verdachten aan

Gepubliceerd op:

Bron: Suriname Herald

Lees voor mij

Leden van het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) hebben op zondag 24 november, na uitgewerkte informatie, de 29-jarige Farley P., Rocky T. ( 25) en de militair Roberto P.(22) ter zake diefstal bij nacht opgespoord en aangehouden, waarna zij zijn overgedragen aan de politie van het bureau Centrum. Zij worden ervan verdacht een geldbedrag en belangrijke documenten uit een auto te hebben weggenomen.

Het politionele onderzoek heeft uitgewezen dat de drie verdachten een paar dagen voorafgaand aan hun aanhouding voor vertier waren aan de Wilhelminastraat. Het viel een van de verdachte op, die voorbij liep om te urineren, dat een voertuig met draaiende motor en open portieren ter plaatse was geparkeerd.

Volgens de benadeelde had hij zijn tas op de zitting van de auto geplaatst waaruit dat geld en de belangrijke documenten zijn weggenomen. Het onderzoek leidde naar het drietal. Tijdens de aanhouding is een illegaal vuistvuurwapen op een van de verdachten aangetroffen en in beslag genomen. Onderzoek moet nog uitwijzen of dit wapen aan de benadeelde of aan een van de verdachten toebehoort.

Farley en Rocky zijn na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld, terwijl de militair Roberto is overgedragen aan de Militaire Politie.

Bekijk origineel bericht

Nieuwsberichten van vandaag

Meer nieuws van vandaag (-9)

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait