Voortvluchtige Cubaan ingerekend

Gepubliceerd op:

Bron: De Ware Tijd

Lees voor mij

PARAMARIBO - Door een tip van de benadeelde is het de politie van het bureau Centrum gelukt de Cubaan Carlos C. aan te houden. De 35-jarige buitenlander, die vrijdag werd gearresteerd aan de Keizerstraat, werd al een maand opgespoord vanwege overtredingen in het verkeer.

Volgens de voorlichtingsafdeling van het Korps Politie Suriname was het voertuig van Carlos C. op 4 november betrokken bij een aanrijding aan de Henck Arronstraat. De wagen werd bestuurd door een vriend van de Cubaan, die na de botsing was doorgereden en intussen is teruggekeerd naar het eiland.

Ook op 15 november was de wagen van Carlos C. betrokken bij een aanrijding. Deze keer op de hoek van de Steenbakkerij- en Zwartenhovenbrugstraat. Zijn vrouw zat achter het stuur. Nadat Carlos C. was gearriveerd, stapten hij en zijn partner op een onbewaakt moment in het voertuig en reden door terwijl de politie nog bezig was met het onderzoek.

Twee weken later werd het voertuig van de Cubaan aan de Keizerstraat gespot door de benadeelde, die gelijk de politie inschakelde. Carlos C. werd door de wetsdienaren in de kraag gevat en in verzekering gesteld.

Bekijk origineel bericht

Nieuwsberichten van vandaag

Meer nieuws van vandaag (-8)

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait