Jaarbeurs blijft hét forum om nieuwe producten te introduceren

Gepubliceerd op:

Bron: Starnieuws

Lees voor mij
loadingfoto
previous De Melkcentrale staat met het bekende assortiment en haar nieuwste product. next


De Jaarbeurs blijft hét forum om nieuwe producten te introduceren. In ieder geval voor de Melkcentrale. Het zuivelbedrijf is één van de bedrijven die na elke deelname aan de beurs merkt dat de toeloop in de winkel aanmerkelijk verbetert.

De Melkcentrale staat standaard op de beurs met producten die normaal te verkrijgen zijn in haar winkel, maar heeft deze keer ook haar nieuwste product geïntroduceerd: Koffiemel. “Voor de concurrentie moet je altijd met nieuwe dingen blijven komen, en klanten blijven vragen. We hebben al een chocolade- en amandelsmaak, maar dit is speciaal voor onze koffieliefhebbers”, zegt Charlin Feliksdal, marketingmedewerkster van de Melkcentrale. Zij is ontzettend blij met de positieve reacties die Koffiemel heeft ontvangen, zowel op de Jaarbeurs als in de winkel.

Ondanks een ietwat teleurstellende start van de Jaarbeurs, bleven deelnemers woensdag en donderdag hoopvol dat het aantal bezoekers alsnog zou toenemen. Die hoop bleek niet ongegrond, want vrijdag was de aanloop merkbaar verbeterd. Zaterdagavond toonde de Jaarbeurs opnieuw de als vanouds bekende drukte: het was haast niet mogelijk het terrein door te lopen zonder tegen anderen aan te komen en de lange rijen voor de eetstandjes spraken voor zich. “Van ’t jaar is het sowieso wat minder, maar het valt toch mee, gezien de omstandigheden”, zegt Feliksdal over het aantal bezoekers.

Ook voor Pharmport en zusterbedrijven bleek aanloop in eerste instantie teleurstellend, maar met nog een paar dagen te gaan, blijven ze positief gestemd. Op de Jaarbeurs leggen zij dit jaar de nadruk op de natuurlijke en herbale producten die zij aanbieden. “Om nieuwe producten te promoten is de Jaarbeurs altijd geschikt geweest”, zegt Dinesh Charoe, die namens Pharmport belast is met de organisatie op de beurs. Ook dit jaar heeft het bedrijf nieuwe producten in zijn assortiment, waaronder de Jatrophazeep, die eerder werd geproduceerd onder de naam Guyabazeep, maar thans is een verbeterde versie, onder meer Tonka, uitgebracht.

Groen en natuurlijk zijn ook de producten van Amazon Wellness. Die zijn 100% organisch en bestaan onder meer uit theesoorten, vervaardigd uit het bos van Suriname, dat deel uitmaakt van het Amazone oerwoud. Op deze manier worden de inwoners van het Amazonegebied ondersteund. Ook zij willen groeien en zichzelf ontwikkelen, geeft Marimar Gabriela Piters van Amazon Wellness aan. “We have to protect what we have. People need to have more love for what we have”, zegt Piters, die stelt dat Suriname heel veel groen, natuur en mooie dingen heeft waarmee het land duurzaam ontwikkeld kan worden.

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Meer nieuws van vandaag (-7)

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait