60-jarige overgoten met heet water

Gepubliceerd op:

Bron: Starnieuws

Lees voor mij
loadingfoto
previous next


Benito I. (35) heeft een 60-jarige klusjesman met heet water overgoten tijdens een ruzie. Het slachtoffer, Lucien, ging woensdag naar de woning van Benito om werk te zoeken. Benito pakte daarbij de bol en de frisdrank die de 60-jarige bij zich had, af. Toen Lucien om zijn bol en frisdrank vroeg weigerde Benito hem die terug te geven.

Vervolgens liep Benito zijn woning binnen en kwam kort daarna terug met een waterkoker en goot heet water op Lucien. Ondanks de 60-jarige man zich uit de voeten maakte, rende Benito achter hem aan en gooide meer water op hem.

Enkele dagen daarna vertelde de klusjesman zijn jongere broer wat hem overkomen was. De jongere broer confronteerde de moeder en adviseerde haar alsnog aangifte te doen tegen Benito. Lucien werd verwezen naar een arts voor medische behandeling. Hij heeft tweedegraadsverwondingen opgelopen.

De verdachte werd dezelfde dag opgespoord en aangehouden. Volgens de afdeling Public Relations van de politie heeft Benito verklaard dat hij het strafbare feit niet met opzet heeft gepleegd. Hij zei dat hij thee zou maken en het restant water op een mierennest zou gooien. Lucien zou volgens de verdachte per ongeluk met hem zijn gebotst.

Bekijk origineel bericht

 

Nieuwsberichten van vandaag

Meer nieuws van vandaag (-15)

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait