LVV gaat IT-infrastructuur upgraden

LVV-minister Parmessar voert overleg over het upgraden van IT-infrastructuur. Foto: LVV
Shoeket logo

Bron: Suriname Herald

4 Oktober 2019 17:35

Voor mij lezen

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) heeft vrijdag overleg gepleegd met diverse actoren over het upgraden van de IT-infrastructuur van het ministerie. De laatste upgrading was in 2010 waardoor er een achterstand is ontstaan en het ministerie niet adequaat kan inspelen op de werkzaamheden behorende tot haar taakstelling.

Tijdens dit overleg is het concept upgradingsplan, samengesteld door de ICT-afdeling, gepresenteerd aan de minister van LVV en aan een vertegenwoordiging van de Inter-Amerikaanse Ontwikkelingsbank (IDB) ter financiering. Het streven van de bewindsman is om eind 2019 dit project afgerond te hebben.

Aan dit overleg participeerde naast de minister, Ashwin Amritpersad, waarnemend hoofd van de afdeling ICT, de IT-medewerkers Kishen Ratten, Roel Bhaghwandin en Kisser Ghisaidoobe, coördinator Modern Media Unit en Voorlichting Clyde Ford als ICT-deskundige en IDB Operations Associate Lucas Hoepel. Van de Project Execution Unit (PEU) waren vertegenwoordigd de interim projectmanager, Raymon Nojodimedjo, Finance specialist Claudia Heide en procurement specialist Jaswant Doekharam.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel