NDP stoort zich niet aan kritiek oppositie

Shoeket logo

Bron: De Ware Tijd

29 September 2019 08:59

Voor mij lezen

PARAMARIBO - Als het aan prominenten van de Nationale Democratische Partij (NDP) ligt, mag de oppositie een toontje lager zingen met haar kritiek. Dit, omdat een paar van deze partijen niet beter zouden hebben gepresteerd toen ze aan de macht waren. André Misiekaba, Jennifer Simons, Melvin Bouva en Rabin Parmessar belichtten gisteren de prestaties van de paarse partij tijdens een wijkvergadering in ressort Welgelegen.

Hoewel niet alles altijd vlekkeloos is verlopen, zijn ze ervan overtuigd dat de NDP de ontwikkeling van het land flink heeft geholpen. Het viertal stoort zich daarom niet aan de scherpe tong van de oppositie. Het meent ook dat het volk wederom op de NDP moet stemmen zodat het werk voortgezet kan worden.

"Vraag ze waarom zij het niet hebben gedaan toen ze aan de macht waren", merkte Misiekaba op. Simons riep het publiek op om niet te luisteren naar het negatieve dat gepresenteerd zal worden door de oppositie.

"Wij hebben altijd gezorgd voor productie, maar de oude politiek na soso broko den sabi" riep Parmessar.  Bouva verzocht partijgenoten van Welgelegen om interne problemen niet naar buiten te brengen. "Kesekese mag de, maar wanneer we dat hebben besproken en we de poort uitgaan dan zijn we één NDP. Dan gaan we als echte NDP'ers de strijd in" aldus Bouva.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel