Man overleden na kappartij

Gepubliceerd op:

Bron: Starnieuws

Lees voor mij
loadingfoto
previous next


Diego Richaards (36)  is maandag in het ziekenhuis overleden, na een kappartij op zondag 15 september op de hoek van de Gladiolen- en de Residastraat. De verdachte, de 30-jarige Valentino T. had vóór de komst van de politie de plek verlaten, maar meldde zich dezelfde dag aan op het politiebureau. Hij werd direct aangehouden en het scherpe voorwerp waarmee de verwondingen zijn aangebracht,  is eveneens achterhaald, meldt de politie Public Relations. 

De politie van het ressort Nieuwe Haven trof bij aankomst Richaards aan die niet aanspreekbaar was. Hij had verwondingen op zijn hoofd, buik en rug. Per ambulance werd hij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. In kritieke toestand werd het slachtoffer in de ziekeninrichting opgenomen, waar hij op 16 september het leven liet. Zijn ontzielde lichaam is voor obductie in beslag genomen.

Valentino T. verklaarde dat hij vaker last heeft ondervonden van Richaards. Toen Valentino T. het slachtoffer op zondag tegenkwam, nam hij geen kans en bracht hem verwondingen toe met het scherp voorwerp.  Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Bekijk origineel bericht

Nieuwsberichten van vandaag

Meer nieuws van vandaag (18)

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait