Fernald roept op tot nieuw leiderschap in 2020

Gepubliceerd op:

Bron: Suriname Herald

Lees voor mij

NPS-topper Ivan Fernald riep gisteravond tijdens een ressortvergadering van de Nationale Partij Suriname (NPS) in Munder het kiezersvolk op om voor nieuw leiderschap te kiezen bij de komende verkiezingen. Fernald gaf aan dat de komende verkiezing een belangrijke verkiezing zal zijn waar het volk de toekomst van het land zal moeten bepalen.

Ivanildo Plein, voorzitter van de afdeling NPS Paramaribo, zei dat de groene partij een zaad heeft gepland in Munder en dat elke NPS’er ervoor moet zorgen dat dit zaad verder kan groeien. Hij riep de gemeenschap van dit ressort op om zich massaal aan te sluiten bij de NPS omdat er veel werk te doen is in aanloop naar de verkiezingen.

“Zij die zich de afgelopen twee regeerperioden gepakt voelen door deze regering moeten ervoor zorgen dat het niet meer gebeurt.” Hij noemt zijn partij het beste middel om Suriname uit de situatie te halen. “NPS sa sprgu dati den soro san opo kan dresi baka”, riep Plein uit.

Vernon Kersenhout, partijlid van de NPS, zei te hebben geconstateerd dat de huidige machthebbers alles proberen om het kiezersvolk weer te pakken. Hij riep zijn partijgenoten op om standvastig en strijdvaardig te zijn. Kersenhout: “Ik heb het geloof dat de NPS in 2020 goede resultaten zal neerzetten. Wat de zittende regering de afgelopen jaren heeft gedaan, stelt niks voor. Het moet anders. They can’t do the job”, aldus de NPS’er. Hij is verder van mening dat er een eind moet komen aan de corruptie, de toenemende criminaliteit en de vele prijsverhogingen in Suriname.

NPS-voorzitter Gregory Rusland zei dat de mensen die alle geloof hadden in de Nationale Democratische Partij (NDP) nu wel hebben kunnen zien dat zij het land op een niet verantwoorde manier heeft bestuurd. De tijd om de NPS mandaat te geven is volgens hem nu aangebroken.

Bekijk origineel bericht

Nieuwsberichten van vandaag

Meer nieuws van vandaag (13)

Bekijk alle nieuwsberichten

Wait