Vrouw 50e verkeersdode

Shoeket logo

Bron: Starnieuws

6 September 2019 12:21

Voor mij lezen
loadingfoto
previous next


Inn Dyahwati (34) is op donderdagmiddag na een verkeersongeval overleden. Het slachtoffer was samen met een mede-inzittende onderweg naar het werk toen het ongeluk zich voordeed. Zij is de 50e verkeersdode voor dit jaar. 

De politie van het bureau Paranam deed de Naaldvarensweg aan en trof het ontzielde lichaam van Inn Dyahwati op de berm. Omstanders hadden haar lijk uit het voertuig gehaald, dat in een goot terecht was gekomen. De mede inzittende had geen noemenswaardige letsels opgelopen. Deze 52-jarige vrouw verklaarde dat Inn Dyahwati de auto reed over de Naaldvarensweg. Ze week voor een kuil in de Naaldvarensweg uit en verloor daarbij de controle over de besturing van het voertuig. De auto sloeg over de kop ging en belandde in de trens. 

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam door de politie afgestaan aan haar nabestaanden. Dit slachtoffer bezat de Indonesische nationaliteit. Haar lijk zal hoogstwaarschijnlijk overgebracht worden naar haar geboorteland. Zij was niet in het bezit van een rijbewijs, meldt de politie Public Relations. 
Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel