Bouva hekelt misleidende informatie

NDP-assembleelid Melvin Bouva. Foto: Suriname Herald
Shoeket logo

Bron: Suriname Herald

7 Augustus 2019 08:36

Voor mij lezen

Melvin Bouva, vicevoorzitter van De Nationale Assemblee (DNA), hekelt de misleidende informatie die via sociale media wordt verspreid. In een bericht op sociale media wordt gesteld dat Bouva gezegd zou hebben dat het niet nodig is om mensen met SRD 10 over te halen om zich aan te sluiten bij de Nationale Democratische Partij (NDP).

Kennelijk hebben mensen uit andere partijen moeite met de groei van de NDP. Als het niet 20, 60, 100 of soms dan 150 volgers van de ABOP, VHP of PL zijn die zich vrijwillig aansluiten bij de NDP, zei Bouva in Bakana Tori.

Bouva reageert naar aanleiding van een screenshot die op sociale media circuleert, waarbij de indruk wordt gewekt dat het bericht van hem afkomstig is. In het bericht wordt aangegeven dat er SRD 10 geloond zal worden aan elke persoon die zich voordoet als een sympathisant van de VHP of ABOP. “Het is mijn nummer, maar niet mijn woorden en ook niet mijn stijl. Het is digitaal gemanipuleerd”, benadrukt hij. Hij heeft de zaak reeds aangemeld bij de autoriteiten.

De NDP’er vermoedt dat oppositionele partijen het niet kunnen verkroppen dat tientallen mensen hun partij de rug toekeren en zich bij de NDP nestelen. “Dit is niet onze werkwijze. Politieke tegenstanders hebben misbruik gemaakt van mijn nummer om te doen voorkomen dat de NDP mensen mobiliseert om over te lopen tegen een vergoeding.” De poging die men waagt om ons af te leiden zal niet slagen. Wij blijven bezig met ons werken, aldus Bouva.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel