King Koyeba brengt eerste album in Europa uit

Shoeket logo

Bron: De Ware Tijd

18 Juli 2019 20:24

Voor mij lezen

ANTWERPEN - Alhoewel ‘Kusumi’ King Koyeba’s negende album is, wordt het als zijn eerste beschouwd, omdat hij nu in België woonachtig is. Op het album ‘Kusumi’ dat eind juli uitkomt, bezingt hij levensverhalen. “Men zal onder andere nummers horen over mijn overleden vader en wat ik zoal heb meegemaakt in mijn leven”, licht de artiest toe.

De artiest woont nu enkele jaren in België, maar hij heeft gedurende een jaar eerst goed de kat uit de boom gekeken om zich daarna een weg te kunnen banen op muzikaal gebied. Daar muziek zijn passie is, heeft hij er geen gras over laten groeien om zijn acht tracks tellende album te lanceren, waar zowel Europeanen als Surinamers met volle teugen van zullen genieten.

Nu de zomer is begonnen in België, heeft de 'Paramaribo Baas' het redelijk druk met optredens. Zo staan er shows gepland in Parijs, Nederland, Spanje en België. Ook de cd release party staat natuurlijk op programma. "Nu ben ik me dus aan het voorbereiden op de lancering van mijn album en de opkomende shows", aldus Koyeba.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel