Suriname met duo en solist op Gospel Songfestival

Shoeket logo

Bron: De Ware Tijd

29 Mei 2019 22:14

Voor mij lezen

PARAMARIBO - Suriname doet dit jaar met een duo en een solist mee aan het Caribbean Gospel Songfestival. Het gaat om solist Clian Grames van de gemeente Tabernacle of Faith and Love en het duo Kimberly Watchman-Pleisner en haar tienjarige zoon Jarrèl Watchman van de Zevende Dags Adventisten Gemeente. Dit deelt Helianthe Redan, delegatieleider van de Stichting S.S. Music Art Foundation Suriname, de redactie mee.

Zij hebben zich gekwalificeerd voor deelname aan het festival door eerder dit jaar The Best of The Best Audition Show, georganiseerd door de Stg. S.S. Music Art Foundation, te winnen. De delegatie zal van 30 mei tot en met 6 juni op Curaçao vertoeven. Op het programma staan na het festival ook optredens en workshop in lokale kerken.

Het Caribbean Gospel Songestival wordt zaterdag voor de 37ste opeenvolgende keer op Curaçao gehouden.  Het thema is 'Reach Out and Touch'. Dit jaar zijn er in de solocategorie dertien deelnemers uit zeven landen en in de groepscategorie participeren vijf landen naar de titel. "In 2016 is de Stichting S.S. Music Art Foundation Suriname door de organisatie van Curaçao geautoriseerd om deelnemers af te vaardigen voor deelname. Sindsdien zijn wij elk jaar als winnaar uit de bus gekomen", aldus Redan.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel