Dc Jurel huldigt echtpaar voor gouden huwelijksjubileum

Saimin (73) en Sakelis Sapoen-Rasiman (74). Foto: commissariaat Para
Shoeket logo

Bron: Suriname Herald

29 Mei 2019 21:11

Voor mij lezen

Saimin (73) en Sakelis Sapoen-Rasiman (74) uit het ressort Para-Oost, hebben op vrijdag 24 mei hun 50-jarig huwelijk herdacht. Saimin is geboren op 16 november 1945 in het district Suriname. Hij heeft gewerkt als kleermaker, pompbediende en als laatst voor de Suralco tot zijn pensionering. Dit meldt het commissariaat Para.

Sakelis is geboren op 04 april 1945 in het district Commewijne. Zij had de rol van huismoeder en heeft met heel veel liefde voor haar gezin gezorgd. Sakelis is tot de tweede klas van de Caeciliaschool geweest en kon wegens ziekte de school niet verder bezoeken. Uit dit huwelijk zijn vier kinderen voortgekomen, waaronder drie jongens en een meisje. Verder zijn er elf kleinkinderen en drie achterkleinkinderen.

Het echtpaar geeft verder te kennen geen noemenswaardige problemen te hebben gehad in het huwelijk. Met geduld, liefde, verdraagzaamheid, begrip voor elkaar en door ruzies te vermijden, is het niet moeilijk het huwelijk in stand te houden.

Districtscommissaris van Para, Armand Jurel, vergezeld door districtssecretarissen Paujali, Piqué en Biervliet brachten de felicitaties namens president Desi Bouterse en first lady Ingrid Bouterse-Waldring over aan het echtpaar. Een bloemstuk en de gesloten envelope met inhoud behoorden tot de gebruikelijke geschenken.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel