Waidoe doet overstap naar NDP

William Waidoe
Shoeket logo

Bron: Suriname Herald

13 Mei 2019 13:27

Voor mij lezen

Assembleelid William Waidoe van de Pertjajah Luhur (PL) heeft net in De Nationale Assemblee (DNA) bekendgemaakt de overstap te doen naar de Nationale Democratische Partij (NDP). “Ik ben vandaag uitgetreden en behoor niet meer tot wat op dit moment gold”, zei hij. Waidoe gaf aan per heden een andere rol te willen vervullen en wenst de fractie van de NDP te ondersteunen.

Waidoe vraagt de medewerking van DNA en wenst in zijn functioneren fysiek een andere plaats te krijgen. Hij gaf ook aan dat hij als gelovige het belangrijk vindt om mensen hun gebeden met daden te bewijzen. De mededeling van Waidoe heeft de verschillende parlementariërs de hoofden doen draaien. “Woow”, werd er zelfs geuit bij het doen van zijn mededeling aan het college.

Waidoe heeft eerder ontkend de overstap te doen naar de NDP toen hem dat gevraagd werd. Hij liet wel weten dat de NDP hem benaderd heeft en hem probeerde te overhalen de paarse partij te ondersteunen. De speculaties werden groter nadat hij vol lof sprak over de herstart van de rijstfabriek van Wageningen door Westland Sama Group.

Vishmohanie Thomas

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel