Autodief geraakt door politiekogels

Shoeket logo

Bron: De Ware Tijd

12 Maart 2019 20:24

Voor mij lezen

PARAMARIBO - De 38-jarige autodief Clifton G.werd dinsdagmiddag tijdens het vluchten geraakt door politiekogels. Hij liep in zijn been een schotwond op en werd met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het AZP. De man had eerder op de dag samen met de dertigjarige Nairo T. een voertuig gestolen.

De eigenaar van het voertuig deed dinsdagmorgen aangifte van diefstal. In de middaguren werd de gestolen auto met daarin de verdachten aan de Indira Ghandiweg gesignaleerd door agenten van de post Latour.

De wetsdienaren reden vervolgens het voertuig klem toen de bestuurder achteruit reed in een poging om weg te komen. De agenten losten eerst waarschuwingsschoten en waren daarna genoodzaakt gericht te schieten. De verdachten botsten tijdens hun vlucht tegen een stilstaand voertuig aan.

Door de enorme schade aan het voertuig konden ze hun vlucht niet voortzetten. Clifton G. werd met de ambulance afgevoerd terwijl zijn kompaan Nairo T. in verzekering werd gesteld. De politie van Latour onderzoekt de zaak verder.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel