Groenteverkoopster beroofd van haar halsketting

Shoeket logo

Bron: Suriname Herald

3 Maart 2019 10:04

Voor mij lezen

De 24-jarige Dwight F. en de 30-jarige Zhivaro G. zijn op donderdag 28 februari door het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) aangehouden en overgedragen aan de politie van het ressort Munder.

Dit duo wordt ervan verdacht op die bewuste donderdag een groenteverkoopster beroofd te hebben van haar gouden halsketting. Deze beroving vond plaats, terwijl de vrouw zich voor haar woning bevond. Onderzoek wees uit dat de verdachten de benadeelde eerst hebben geobserveerd. Op een bepaald moment moet Dwight op de vrouw zijn afgegaan, waarna hij haar ketting van haar hals wegrukte. Vervolgens nam hij plaats in een gereedstaand voertuig dat met hoge snelheid werd weggereden.

Later op de dag werd via het Command Center een algemene oproep gelanceerd dat de verdachten zich in de omgeving van Charlesburg bevonden. Het RBTP speelde in op deze melding en hield Dwight aan voor een winkel te Charlesburg. Met behulp van omstanders werd Zhivaro kort daarna ook aangehouden. Hij bevond zich in de directe omgeving.

Deze verdachten ontkennen zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbare feit, waarvan zij verdacht worden. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn beiden hangende het onderzoek in verzekering gesteld. De buit is vooralsnog niet terecht.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel