Nieuwe Charlesburgweg wordt onder handen genomen

Shoeket logo

1 Maart 2019 18:20

Voor mij lezen
De Nieuwe Charlesburgweg wordt door wegenbouwer Kuldipsing NV hersteld. De uitvoering begon in het laatste kwartaal van 2018. Eerst wordt de riolering aangepakt. Het netwerk van kabels, buizen en masten zal heringericht worden. Daarna volgen het wegdek en het voetpad. ‘Het is te hopen dat de Oude Charlesburgweg ook wordt aangepakt’, werd in de buurt gehoord.

Buurtbewoners houden hun hart vast
Buurtbewoners vinden behagen en genoegen in de werkzaamheden. ‘Wel houden wij ons hart vast, want wij verkeren in angst over de afloop. Hoe lang zullen de werkzaamheden en het daarmee samengaand ongerief voor buurtbewoners en het verkeer duren? Zal zich hetzelfde voordoen als aan de Mangolaan? Soortgelijke werkzaamheden aan de Mangolaan die in verbinding staat met de Nieuwe Charlesburgweg, liggen ver achter op schema. Begonnen in de eerste helft van 2018, zou de oplevering binnen zes maanden plaatsvinden. En de voltooiing is nog lang niet in zicht.’

Dalian
Zowel de Charlesburgweg als de Mangolaan valt onder het Dalian 4 wegenproject dat zich in totaal over 100 km aan wegen strekt. De ingenieursbureaus Sunecon en Sintec zijn met de directievoering aan de Mangolaan belast.

HD

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel