RBT Paramaribo houdt minderjarige verdachte aan

Shoeket logo

Bron: Suriname Herald

14 Februari 2019 20:06

Voor mij lezen

Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) heeft na uitgewerkte informatie, op maandag 11 februari de 17-jarige J. V. in een hotel in Paramaribo-Noord aangehouden.

Hij werd kort na zijn aanhouding overgedragen aan de politie van het bureau Geyersvlijt die belast is met het verdere onderzoek. J.V. die werkzaam is bij een carwash in Paramaribo-Noord, wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan diefstal van een grote som geld uit een voertuig. Dat voertuig werd naar zijn werkplek gebracht voor een schoonmaakbeurt.

De benadeelde deed op maandag 04 februari aangifte op het politiebureau Geyersvlijt. J.V. heeft bij de politie verklaard dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan diefstal van het geldbedrag uit het voertuig. Met een deel van het gestolen geld schafte hij een voertuig aan. Voorts dat hij als bestuurder van dat voertuig ook een aanrijding heeft veroorzaakt.

Tijdens het politionele onderzoek constateerden de wetsdienaren de zichtbare schade aan het voertuig van J.V. Het voertuig is in beslag genomen. J.V. verklaarde verder dat hij de buit met anderen heeft verdeeld. Er wordt gewerkt aan de opsporing en aanhouding van die personen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is J.V. door de politie in verzekering gesteld. Hij is in het jeugdcellenhuis opgesloten. Dit cellenhuis is verbonden aan het Doorgangscentrum Opa Doeli.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel