Marina Resort Waterland organiseert nieuwjaarsduik

Shoeket logo

Bron: Suriname Herald

21 December 2018 12:15

Voor mij lezen

Marina Resort Waterland organiseert op dinsdag 1 januari 2019 de nieuwjaarsduik. Het is precies drie jaar geleden dat Marina Resort Waterland de eerste nieuwjaarsduik van Suriname organiseerde. Marina Resort Waterland organiseert net als vorig jaar de Surinaamse nieuwjaarsduik in het nieuwe jaar in samenwerking met Unox Nederland en Surifesta.

Naast de nieuwjaarsduik zijn er ook leuke activiteiten, meldt Marina Resort Waterland. Bezoekers kunnen die dag ook genieten van gerechten zoals erwtensoep, een stevige Sranan bruine bonen met rijst of een Waterland BBQ. Daarnaast zijn er ook diverse huisgemaakte snacks.

Een dj, mc Simpel en een brass band zorgen voor de muzikale omlijsting.

Het goede doel wordt ook deze keer niet vergeten, zegt de organisatie. De vrijwillige bijdrage (minimaal SRD 20.00) om deel te nemen aan de Ice Dip Challenge wordt door Marina Resort Waterland verdubbeld zodat de opbrengst aan Kindertehuis Johanna in Para kan worden gedoneerd.

Bikkels die voor 10-15 seconden het effect van de nieuwjaarsduik aan de Noordzee in Nederland kunnen voelen ontvangen van Marina Resort Waterland een ‘Bikkel’ certificaat.

De entree en/of deelname aan de nieuwjaarsduik bedraagt voor volwassen US$ 10.00, kinderen tussen 4 tot 12 jaar US$ 7.50 en peuters tot 3 jaar gratis.

De inloop is om 10.30 uur.

Bekijkt origineel bericht ⇒

Meer actueel